0800-31-0700 для нових абонентів
0800-31-0800 технічна підтримка

5 програм для скачування відео з Youtube та соціальних мереж

Головна /

Блог

/

5 програм для скачування відео з Youtube та соціальних мереж

5 програм для скачування відео з Youtube та соціальних мереж

11.03.2021

Софт

255675

Сьогодні ми розповімо, як можна дивитися відео із соціальних мереж та відеосервісів, не маючи з'єднання з інтернетом. Ніякої магії, просто потрібно спочатку звантажити відео на телефон/комп'ютер.

Ви часто подорожуєте та буваєте у місцях, де не ловить інтернет? Напевно, для таких випадків ви запасаєтеся кіно або серіалами. Але погодьтеся, іноді хочеться подивитися на Youtube щось із відкладеного, або, наприклад, відео з весілля, яке друг виклав на сторінку у Facebook. Без інтернету зробити це досить проблематично, якщо не подбати про звантаження відео заздалегідь.

У деякі сайти вбудовані плеєри, які дозволяють не звантажити, а завантажити відео заздалегідь, відкривши його і натиснувши на паузу. При цьому потрібно залишити вкладку відкритою і не вимикати комп'ютер. Погодьтеся, це не зовсім зручно.
Тому краще звантажувати все заздалегідь.

Video Downloader от Jihosoft


Jihosoft Video Dowloader — це одна з найпопулярніших програм у цій категорії. З її допомогою можна не лише звантажувати окремі відео, а навіть плейлисти та цілі канали. Також доступна конвертація відео в інші формати, субтитри та оригінальні аудіодоріжки. Підтримується якість до 8 К.

Для початку можна скористатися безплатною пробною версією. Якщо ви бажаєте відкрити весь перелік доступних функцій, а програма буде потрібна постійно, рекомендуємо придбати ліцензію на ПЗ.

SaveFrom.Net


Це зручне розширення для браузера з можливістю звантаження файлів з більшості сайтів. Розширення доступне для всіх поширених браузерів. Після встановлення біля аудіо та відеозаписів з'явиться кнопка «Звантажити».
Також сервіс доступний за посиланням savefrom.net. На цій сторінці до того ж можна ознайомитися з ресурсами, які підтримуються для звантаження.

VSO Downloader Ultimate


Також позитивні відгуки користувачів отримує VSO Downloader Ultimate. Ця програма самостійно аналізує запущені відео, немає потреби копіювати посилання, вона автоматично «підтягується». Розробники заявляють про розумний алгоритм звантаження, який не «жере» ресурси, а витрачає їх оптимально. Попри невеликі витрати ресурсів, звантаження відбувається досить швидко. Є можливість конвертації файлів для перегляду на різних смартфонах, приставках та ТБ.  З недоліків — не зовсім зручний інтерфейс.

Free Download Manager


Відмінна риса софту — менеджер звантажень з можливістю задавати розклад. Також FDM — це невеликий офлайн-браузер, який дозволяє переглядати звантажені раніше серії відео. Програма працює з протоколом BitTorrent, що значно знижує час звантаження файлів. Навіть якщо файл не встиг повністю завантажитись, Ви можете почати перегляд не чекаючи закінчення.

YTD Video Dowloader


Різниця платної та безплатної версій полягає у кількості записів, які можна звантажити за один раз. У безплатній версії YTD кілька відео доведеться звантажувати по черзі. Розробник гарантує можливість завантаження більш ніж з 50 сайтів. Одна з найзручніших можливостей – витягування mp3 доріжки з відео.

! Зверніть увагу! Завантажувати контент слід лише в особистих цілях, не слід розповсюджувати відео, яке Вам скинули в особистому листуванні або викладати від своєї особи матеріали, на які у вас немає прав.

Коментарі

1

Basel

22.09.2023

Free Download Manager не работает с ютубом вообще Не вводите людей в заблуждение

Макснет

22.09.2023

Дякую за Вашу уважність. Так, ви маєте рацію Free Download Manager не працює з YouTube. Але в статті інформація, як можна дивитися відео із соціальних мереж та відеосервісів, не лише з YouTube.

Еще комментарии